Nyheter 2018 >  M- Kull

 M- Kull
Sammy er en middels stor og maskulin hanne på 57 cm. Velbygget i kropp,  og hode. Han har kraftfulle bevegelser med et jordvinnende steg. Han er full av energi, og liker å jobbe.

Han har deltatt på mange utstillinger, og er Bosnisk Champion

Han er HD Fri A og øyelyst Uten Anmerkninger (Uten tegn på arvelige sykdommer )

Sammy eies av Kennel Sanna Gourska i Frankrike. Dette er det første og eneste kull med hans stamtavle i Norge.

 Bonnie er ei tispe av eget oppdrett. Hun er ei  middels stor tispe på 53 cm, velbygget anatomisk, med et vakkert hode. Bonnie er ei arbeidsvillig jente, som går i tet i vårt lille hundespann. Denne vinteren deltok hun både i Rørosløpet (2 X 30 Km ) og Vikefjell løpet, og kom i mål med kjemperesultat.  Hun har deltatt på noen få utstillinger og har blitt premiert med Ck hver gang. Hun står både for det Norske og Svenske Championat.

 Hun er HD Rtg med A ( Excellent ) og øyelyst uten tegn på  arvelige øyesykdomer ( Har Corneadystrofi som er fettavleiringer på øyet, men det har ingenting med avl og arv å gjøre )

Dette blir Bonnies 3 kull. Hun er ei flott og rolig mor, og preger sine valper på en god måte. Hennes valper fra første kull er HD rtg med HD fri, og øyelyst UA. Valpekjøperne melder om flotte valper, med energi : )

Undermeny

Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl