Nyheter 2018 > Nyheter 2012

Nyheter 2012

 

 30. Desember

Vi har deltatt på årets juleutstilling på Dal. Vi tok med oss en naken Folie, og Designer. Samt lille Fame bare for treningen skyld. Hun er bare en liten gull klump : )) Sjarmerte alle i senk, og tok styr og ståk med knusende ro : ) Gleder oss til å se henne vokse opp : )

Resultatmessig er vi godt fornøyd. Designer ble BIR og BIG1 og Folie 2 beste tispe. Stor gratulere til Manuela med BIM på Kjeborgs Irreststible Suki.

Vi hadde en koselig dag på Letohallen sammen med hyggelige mennesker : )

                                             28. Desember

Lykken på jord ... for oss som er spesielt interessert.. er å se inn i ei samojed rompe mil etter mil : ))

Her er det vår Atar som er på skitur i dag sammen med Urd Kari

                                              28. Desember

I dag har vi endelig fått så mye snø at vi kunne ta sledetur .. Hundene var kjempe gira og arbeidsvillige. Foran Effie og Frenchy med Folie og Spirit bak

         27. Desember

Tusen takk til alle våre valpekjøpere for hyggelig julehilsninger, kjempe koselig !

Vi har i dag vært å Øyelyst Spirit, Elan, Frenchy og Effie. Alle fikk attest på at de har FRISKE øyne, noe vi selvfølgelig er kjempe glade for !!

         21. Desember

Julen står straks foran døren, men kennelen har ikke fått hyggelig julepressang. I dag har vi vært å øyelyst Dia, som har fått påvist Cortical Katarakt. Trist beskjed å få fra Veterinæren. Har hatt lang samtale med henne, og Dia er selvfølgelig utelukket fra avl. Men, hennes mor, far og søsken er det ingen ting i veien med kan få flotte sykdomsfrie valper.

Hennes bror Duran er også øyelyst i dag, med FRI for øyesykdommer. Det samme gjelder Atlantic Atro fra vårt A kull.

         16. Desember

Nydelig bilde av lille Falco.

                                      27. November

Takker Fam. Kommisrud for at de har øyelyst Olybkas Actress Amira og gratulere med FRI for øyesykdommer som resultat !

         25. November

Årets Vinner utstilling på Lillestrøm er over. Det må vel være lov til å si at vi hadde forventet et bedre resultat...

         21. November

Takker Fam. Mørland for at de har øyelyst og HD rtget Olybkas Charlotte Cerise "LOTTA" og gratulere med flott resultat. Ingen øyesykdommer og A hofter !!

         18. November

Da er valpetiden hos oss over for Falco og Fun. De har begge reist til sine nye fantastiske familier, og vi ønsker dem lykke til i årene fremover !!

Felix skal være her noen uker til, og Fame blir boende hos oss i flokken vår.

Nye bilder av valpene på deres sider. FALCO      FELIX        FUN       FAME

                  29. Oktober

Denne helga har vi hatt hyggelig besøk fra familien vår i Nord. Vi benyttet oss av det nydelige høstværet, og tok bikkjene med på kløvtur til Måstadtjærn. Takk for turen Gunn og Kjell-Arne. Flere bilder ses HER

Olybkas Don Daro har vært på Nationalt Show og fått flott plassering.
Grattis til Familien Bech : ))

                  21. Oktober

Ny dag i ringen i Sveits for Charmeur. Unggutten tok i dag CERT / CAC og RCACIB

Big Congratulations : )))

         20. Oktober

Olybkas Coeur Charmeur har vært på Int Show i Sveits, og blitt Beste Hanne med CERT / CAC Cacib. Han har dermed startet på sitt Sveitsiske og Internasjonale Championat.

                  15. Oktober

I dag kom nytt HD avlesning på vårt B kull . OLYBKAS BIG BETAYA er avlest med A hofter Tusen takk til hennes eiere om at dere har HD røntget "Inka"

         13. Oktober

Hektisk periode i kennelen ... Valpene vokser og trives, der blitt 4,5 uke og flyr rundt i stua med turbufart. Bilde av Olybkas Forever Fame , Olybkas Fun Future , Olybkas Falco Four , og Olybkas Felix Fabula.

Det blir kaldere i været og hundene er ivrige etter å dra på tur. Morro : ))

         7. Oktober

Takk til alle våre valpekjøpere til vårt E kull, som sender oss tilbakemeldinger om at alt står bra til med de 4 beinte, og at flyttingen til nytt hjem har gått fint : ))

                  1. Oktober

Tiden flyr avsted. Duran er blitt 9 måneder og Junior.

                  30. September

Valpene vokser og trives. De har åpnet øynene, og begynner å vokne til liv.

De har fått navn ... Tispene heter O. Forever Fame, O. Fun Future, og hannene O. Felix Fabula, O. Falco Four

                  29. September

I dag kom bekreftelsen fra Belgia FCI, om at Effie kan kalle seg INTERNASJONAL CHAMPION,  samt bekreftelsen på at hun også er Champion i Luxemborg

         17. September

Nye Championer i kennelen : )) Fatal Attraction, Fashion Designer og Emblem'N Effigy De Sanna Gourska er ALLE blitt Championer i Kroatia denne helgen : )))

         14. September

Valpene til Allis og Mister er kommet til verden. 2 Hanner og 2 tisper. Mor og barn har det kjempe fint !

                                   12. September

Da er ennå et avkom etter Arcana HD Rtget OLYBKAS CHERIE CHAKKA er HD fri B, noe vi er veldig glade for !! Takk til hennes eiere for at dere har RTG Chakka : ))

         9. September

OLYBKAS DANA DAYSI har vært på dobbelt valpeshow denne helga. Det var hennes siste i valpeklassen, og går nå over i juniorklasse. Hun fikk strålende kritikker og ble godt premiert.

Se ResultaterStor Gratulasjon til Marte, som gjør en strålende innsatts med henne !

                  8. September

Trenings tur med Spirit, Atar, Folie og Timo. Vår "svigersønn" Chis fikk kjøre 3 hjuling for første gang til stor begeistring : )

                           7. September

Reisedag for OLYBKAS ENJOY ETNA

         4. September

Reisedag for OLYBKAS EVITA EXPRESS

         3. September

Reisedag for OLYBKAS ENDLESS ECHO

         2. September

Det er reisetid for valpene etter Arcana og Frenchy. Nye bilder av OLYBKAS ELFEN EMIRog OLYBKAS EASY EBONY finnes på deres sider
 

                  1.September

I dag har vi hatt besøk av Urd Kari, Knut-Bjørn og Johanne. Gutta tok med seg Atar, Bonnie og Spirit til Vikstjærns Tårnet. Veldig gledelig at Atar begynner å bli sitt "gamle jeg" etter å ha blitt skadeskutt med blyhagl i sommer. Han har hatt en periode, der han trolig har sørget fælt over Celas bortgang, men nå begynner humøret å komme tilbake : )

                  1. September

Effie har vært på show i Luxenbourg, og hun tok Cert, og ble dermed NY LUXEMBOURG CHAMPION. Det er det 2.Championatet hun tar på 1 uke, ennå hun er fullstedig naken ! Det viser bare for en fantastisk anatomisk struktur hun har, og særdeles gode bevegelser.

         29. August

Nytt øye resultat. OLYBKAS BORN BLENDA  er Fri for øyesykdommer.

         28. August

Valpene vokser og skal snart reise til nye hjem. Så da er det trening på å kjøre bil !! Litt klynking i 100m , deretter stille : ))

                                        26. August

Nationalt Show i Frankrike. Der har Olybkas Coeur Charmeur ( fra Arcanas 2. kull ) blitt Best I Rasen.En flott gutt på 15 måneder.  Gratulere : ))

                  26. August

Vi tok en brå tur til Danmark for å besøke gode venner, og benyttet også anledningen til å stille på show. Effie er helt naken om dagen, men klarte seg likevel bra. Hun kapret Certet, og har fått en ny tittel, DANSK CHAMPION

                  24. August

Sommeren er på hell ... og det begynner å bli kaldere temperaturer, noe hundene setter pris på : )) De har fått mer energi, og treningen forran sykkelvogna har startet igjen ! Det setter både 2 og 4 beinte stor pris på : )

         23. August

2 av valpene fra Arcanas 2.kull er øyelyst Uten Øyesykdommer. OBELIX og CHAKKA.Tusen takk til eierne for at dere har øyelyst hundene.

         19. August

Nye show resultater se HER

         15. August

Gleder oss kjempe masse til en vinter med maaassse snø, og den må vare leeenge i år. Sleden vår fra Dandler i Østeriket er klar for å bli tatt i bruk : )

                  13. August

Kennelen har fått sin første Veteran. Sir Bamse fyller i dag 8 år. Han er en sprek eldre herre,som vi håper skal være sammen med oss i ennå mange år fremover.

                  12. August

Designer har vært på Int Utstilling i Frankrike, og tatt Cert og RCACIB = CACIB da vinneren allerede er Int Ch.  Så da trenger han bare mentaltest i mars for å bli Fransk Champion, og er godt på vei mot sin Internasjonale tittel.

         7. August

I dag har det vært noen timer uten regn, og passet på å ta nye 5 ukers bilder av valpene.

Bilder finnes på valpenes side. OLYBKAS EASY EBONY  OLYBKAS EVITA EXPRESS
OLYBKAS EMMA ENOUGH  OLYBKAS EXTREME ELVIRA  OLYBKAS E LILLA HANNE
OLYBKAS E BLÅ HANNE

Vi har tispe valp til salgs til mennesker som liker å være ute i skogen, sommer som vinter.
Ingen av valpene er fordelt til sine eiere enda, da vi ønsker å se dem vokse opp, slik at riktig valp kan komme til riktig eier.

                  7. August

I helga tok vi turen til Nesbyen på utstilling lørdag og søndag. Vi hadde påmeldt Folie og Timo ( Fatal Emotion de Sanna Gourska ) Det var jo en lønnsom tur for vår del !

2 x CERT , 2 x BIR og 2 X BIM på hundene våre må en jo si seg fornøyd med : )

                  31.Juli

I dag har vi hatt besøk av Olybkas Don Daro " BUCK " sammen med sin familie. Han er en nydelig gutt på 7 mnd som ligner mye på sin far Spirit på samme alder. Gleder oss veldig til å se han vokse opp. Fler bilder kan ses HER

                  29. Juli

National utstilling i Haugesund, der Olybkas Betty Blue tok CERT og STÅR NÅ FOR CHAMPIONATET. Gratulere så masse Marit og Børge

         28. Juli

Kjapp tur til Int. Utstilling i Sverige, der Frenchy ble BIR / BOB med CACIB

         26. Juli

Bilder av E kullet, finnes under sidene til hver enkelt valp.  Jentene har fått sine navn, men det er ikke bestemt hvem av hannene som er Ecko og Emir.

Olybka Emma EnoughOlybkas Evita Express , Olybkas Extreme ElviraOlybkas Easy EbonyOlybka Lilla HanneOlybkas Blå hanne

         22. Juli

Vi har hatt en svært tung og sorgfyllt uke i Kennelen. Atar og Cela skulle på hytte til hytte tur i Setedalsheiene forje helg, med sin forvert. For å komme over ei vanskelig elv, ble de løsnet fra magebeltet, og det ble katastrofalt. På et tiendels sekund, fikk de oppdaget en saueflokk oppe i lia, og føk avsted. De sprang etter sauene, men ikke en eneste sau er funnet med bittskader, eller "sprengt"  Likevel valgte en sauegjeter å drepe Cela 16. juli.

Atar stoppet å gjete, og vandret alene i fjellet frem til torsdag, da han ble funnet i livet.

Takk til alle som har ringt oss : ) Takk til fantastiske forverter som har gått mange mil i fjellet for å finne hundene igjen ! Dere er bare verdens mest vidundelige mennesker !!!

Våre valper vokser og vokser .... Men, jeg har rett og slett ikke hatt kapasitet og motivasjon til å fotografere dem. Så det kommer bilder i løpet av uken.

                  16. Juli

I dag har Olybkas Comedie Carmen blitt øyelyst FRI for Øyesykdommer.

         7. Juli

Spennende utstillingsdag... da det Franske Mesterskapet 2012 arrangeres i dag. Det er kun 2 utstillinger på år, som leder til det Franske Championatet... Så det var nervepirrende om Fashion Designer De sanna Gourska skulle klare det...

Men, jo .... i hard konkurranse klarte han å kapre til seg Certet, og står dermed for det Franske Championat : )))) ( Bare 2 hanner og 2 tisper blir Ch i Frankrike pr år )
Vi er kjempe fornøyde !!!

         5. Juli

I dag har vårt E kull kommet til verden. Det ble 2 hanner og 5 tisper. Arcana er ei super flott mamma som steller og ammer sine små, så det er lite lyd fra valpekassen : )

Har tispe ledig for salg.

                  1. Juli

Internasjonal utstilling i Trondheim Norge. 21 påmeldte samojeder for Per- Kristian Andersen.

Effie ble Beste tispe med Cacib, og fullførte dermed sitt INTERNASJONALE CHAMPIONAT (venter på FCI godkj ) på første forsøk.

Olybkas Duran Duran var på sin første Int utstilling og ble Beste Samojed Valp.

Tusen takk til Lise Kommisrud som ville vise våre hunder på denne utstillingen : )

         28. Juni

I dag har vi hatt hyggelig besøk fra Vestlandet. Dana Daysi " Shakira " med familie tok turen innom oss. Tusen takk for kjempe koselig besøk !

                  24. Juni

I dag kom det bilder av Olybkas Devine Destinée O' Sanna " DD" som bor i Frankrike. Hun har vært på sitt første valpeshow i Sveits i dag, sammen med Designer, Elan og Pumba. Hun klarte seg veldig flott og fikk kritikken " Very promissing 1 " ( ingen Beste valp i Sveits )

Elan fikk sitt 4. cert og ble dermed NY SVEITSISK CHAMPION !!!

Designer og Pumba fikk sine 3. cert, og står da for Championatet i Sveits, de må bare vente 1 år før tittelen kan fullføres. Designer ble beste hanne, og tilslutt BIM.

Olybkas Dana Daysi har også vært på valpeshow i Oppdal, Norge. Hun og hennes eier gjorde det bra og ble BIM valp . Gratulere

                  23. Juni

I dag kom bekreftelsen fra FCI i Belgia at heretter kan Eyoka Elan De Sanna Gourska kalle seg INTERNASJONAL CHAMPION

         12. Juni

Nydelig bilde av Spirits sønn  Fairy Dream de Sanna Gourska, som bor i Frankrike. Ikke vanskelig å se at han er svært lik sin far !

                            9. Juni

Fashion Designer de Sanna Gourska har vært på dobbelt Int utstilling i Kroatsia, og gjort det veldig bra. Han ble Best i Rasen  x 2 , 2 x CACIB og BIG 3. Ikke værst for en ung herre som ikke er fyllt 2 år.

                  8. Juni

Magen til Arcana vokser og vokser ....

         6. Juni

Forsommer bilde av nydelige Cela som er blitt 1 år

                  3. Juni

Hjemme etter Int.Nat Show i Drammen Norge, med et sån passe bra resultat.

Da var det hyggelig å få beskjed fra Frankrike at Fashion Designer De Sanna Gourska, har vært på IntNationalt / Spesial show i Lyon i dag. Der gjorde han det veldig bra, og kapret Certet. JIPPI !!

I Frankrike er det litt spesielle utstillingsregler, da det kun deles ut 2 Cert pr år til hanner ( og 2 til tisper) som leder til det Franske Championatet.Så da er Designer på god vei !!

Pappaen til vårt B kull, Biken Bafuku De Sanna Gourska tok CACIBet på samme show. BIG CONGRATULATION to Breeder Mme Dubois, Kennel Sanna Gourska

         29. Mai

Ny bilder av  DURAN og DIA som er blitt 5 måneder

                  28. Mai

Arcana er helt sikkert drektig, så da venter vi spent på valpene i begynnelsen av juni. Vi gleder oss veldig til å se hvor mange det er der inne.

         20. Mai

Olybkas Dana Daysi har vært på sitt første valpeshow, og ble BIG2. Stor gratulasjon til deg Marte, godt jobbet : )

         19. Mai

Fashion Designer de Sanna Gourska har vært på Verdens utstillingen i Østerike.Han gjorde et godt resultat og ble RJr Winner 2012.

Pappa til vår Spirit og vårt A kull Multi Ch Thundery Thysonn De Sanna Gourska ble Veteran Verens Vinner for 2. året på rad. Big Congratulations to Breeder Nadege Dubois

         13. Mai

Denne helga har Fashion Designer De Sanna Gourska, vært på dobbelt Internasjonal utstilling i Sveits, hvor han har gjort en fantastisk innsats. Det ble 2 x Best i rasen, 2 X Cacib , Gruppeplassering , og

BEST IN SHOW 2
 

Imponerende av en gutt på bare 17 måneder !!

Samme dag er hans far Biken Bafuku De Sanna Gourska på Show i Frankrike og blir    BEST IN SHOW !!

Big congratulations to Breeder Nadege Dubois, Kennel Sanna Gourska, France

 

                  13. Mai

Denne helga har vi vært i Kristiansand på utstilling.Der traff vi også CITO fra vårt C kull. Han er blitt en flott 1 åring, men trenger tid til å bli ferdig utviklet. Godt jobbet Elisabeth!!

2 av gutta våre Designer og Elan har vært på dobbelt show i Sveits. Resultater kan sesHER fra hele helgen

Ny gjest i Kennelen, mere info kommer

         11. Mai

Nytt HD resultat av Olybkas Bobby Bare

         5. Mai

I helga har vi vært på Norsk Polarhundklubbs Hovedutstilling for 2012. Utstillings komiteen hadde lagt ned mye arbeid for å få til dette arrangementet, og de fortjener masse skryt for jobben de har gjort !! Det eneste som ikke var bra var været ..... snø og surt ....Men, likevel var det masse smilende mennesker som gjorde dagen kjempekoselig.

For vår del gikk jo utstillingen kanonbra ! Se RESULTATER Det var 29 påmeldte samojeder for dommer Per-Harald Nymark, Norge. Han var svært opptatt av bevegelser og konstruksjon, og vi måtte springe en god del.

Stor gratulasjon også til Spirits halvbror, Polarjuvelsens Franske Harlyboy, som ble 2 beste samojedhanne med Rcert

                                        30. April

Nytt øyelysningsresultat av OLYBKAS BOBBY BARE

         29.April

Ennå en NY NORSK CHAMPION I KENNELEN. I dag er det kennelens egenproduserte OLYBKAS ACROBATIC AVATAR, som oppnår sitt Championat på første forsøk etter fylte 2 år. Takker for bildet Bård : )

Stor utstillingshelg for oss. Se SHOW Veldig hyggelig var det også at Olybkas Duchess Devina som akkurat er fyllt 4 måneder, ble 2 x BIR valp, hun utkonkurerte flere eldre samojedvalper. Godt jobbet Christina !

                  28. April

NY NORSK CHAMPION I KENNELEN, French Touch De Sanna Gourska. Han er sønn til vår Spirit, og far til vårt neste valpekull, som vi håper skal se dagens lys i løpet av sommeren.

                  24. April

Hd resultat på Olybkas Bell Bassey

         19. April

Nye bilder av Olybkas Dana Daisy og Olybkas Don DaroTusen takk for koselige tilbakemeldinger og for bilder.

         18. April

Vanderbilt's Mr Cool Bobmardon er Øyelyst Fri for øyesykdommer

         14. April

NY NORSK CHAMPION

Olybkas Abmitious Allis er kennelens 1. egenproduserte Champion. Det gjorde hun på sitt 1. forsøk etter at hun ble 2 år !

Nå ser vi frem til å parre henne med en nydelig gutt Mister, og håper på valper i løpet av sommeren.

                  10 April

Nye bilder av Duran, Dia og DD. DD har nå reist til Frankrike.

         8. April

Elan er i Frankrike, og var i går på Internasjonalt Show. Han fikk sitt siste Cacib, og kan dermed tittulere seg for også INTERNASJONAL CHAMPION !! (venter på FCI godkj )

                  28. Mars

I dag har vi vært å øyelyst Sir Bamse DesignerFolieBonnie

         8. Mars

French Touch De Sanna Gourska " Frenchy" , som er sønn av vår Spirit, er i dag HD avlest med A hofter. han blir dermed annonsert som Arcanas parringspartner våren 2012.

Arcana har tidligere hatt kull med Frechys farfar, Thysonn, der alle 8 valper er HD røntget FRI for HD. Samt har et utmerket gemytt, og svært gode ekstriørmessige kvaliteter.

Vi har stor tro på denne kombinasjonen !

         5. Mars

Stor utstillingshelg i inn og utland. Fasion Designer de Sanna Gourska ble stilt for første gang i Norge og ble 2 X BIR/BOB og lørdag RBest in Show Jr. Søndag ble han BIG 2

Fatal Attraction De Sanna Gourska "Pumba" har vært på show i Kroatsia, og gjort et flott resultat. Se SHOW

                  3. Mars

Vi har fått mail og bilder fra Olybkas Don Daro som har funnet seg godt til rette hos sin nye famile ; )) Tusen takk for tilbakemeldinger og foto : ))

       3. Mars

Nye bilder av Olybkas Devine Destinée O'Sanna

       1. Mars

Nytt bilde av Olybkas Comme Cela som er blitt 10 måneder

         25 . Februar

NJRW-11 Fatal Attraction De Sanna Gourska "Pumba" har i dag vært i Sveits på Int Show, og blitt BEST I RASEN / BOB. Han har dermed fått sitt 2 CACIB, ennå han ikke er fylt 2 år

Best i motsatt kjønn ble Firefly De Sanna Gourska. Big congratulations to Breeder Mme Doubios, Kennel Sanna Gourska

                  22. Februar

Nye bilder av OLYBKAS DEAR DRAGONA

         20. Februar

Reisedag for Olybkas Dana Daysi og Olybkas Duchess DevinaVi er veldig glade for at de begge to er kommet til flotte nye hundeeiere : ))

         19.Februar

Opp klokka 04 for å kjøre til Int utstilling på Bø. 20 samojeder påmeldt for dommer Willemin Van Deijl fra Belgia. Vi hadde med oss 3 hunder og er strålende fornøyd med resultatet. Se 
ResultaterKan jo røpe at Frenchy ble Beste Samojed, og kommentaren fra dommeren var " He is Just Perfect "

Frenchy har vært på 3 show i Norge, og blitt Beste samojed alle gangene han har vært utstillt... Det må vel sies å være en god bragd, uten å skryte for mye : ))

                  18. Februar

Da er det reisetid for første valp, svart hanne.  Han har fått navnet Olybkas Don Daro til daglig kaldt "Buck". Det finnes nye bilder av han på hans side, og vi ønsker han lykke til med sin nye flotte familie.

         15. Februar

Olybkas Double Diamond "Dia" og Olybkas Duran Duran har fått egene sider, og blir i kennelen fremover.

         12. Februar

Vært på Letohallen i dag.

         11. Februar

I dag har vi vært på Nasjonalt show på Letohallen med Spirits sønn, French Touch De Sanna Gourska . En fantastisk start på hans karriere her i Norge, med Cert, BIR og BIG 3 for dommer Kim Vigsø Nielsen fra Danmark.

                  6. Februar

Nytt bilde av ATAR som er blitt en nydelig gutt på 22 måneder.

         5. Februar

I helga har jeg vært på årets første utstilling på Hellerudsletta. Se RESULTATER.

Gledelig var det jo at Eyoka Elan De Sanna Gourska ble NY NORSK CHAMPION

         29. Januar

Norsk Polarhundklubbs Klubbmesterskap på Merket i helga. Av våre stilte Allis og Atar i klassen  "2 spann Nordisk Stil", sammen med Knut Bjørn Stokke. De ble nr 1 i sin klasse

Stor takk og gratulasjon til den gode skiløperen Knut Bjørn : ))

                  27. Januar

Vi har Hd røntget FASHION DESIGNER DE SANNA GOURSKA

Nye bilder av våre VÅRE VALPER som er blitt 5 uker

         22. Januar

Fatal Attraction De Sanna Gourska "Pumba" Har reist tilbake til Frankrike, og har i dag vært på Int Show i Béziers  ( Frankrike ) og blitt BEST I RASEN  med Cert og CACIB

         22. Januar

Endelig kommer Designer hjem igjen : ))

Han er blitt en flott gutt på 13 måneder, som vi gleder oss til å bli kjent med på "nytt"

Sammen med han følger også Spirits sønn FrenchyHan skal være hos oss en stund fremover.

                  16. Januar

Nytt bilde av Carma og Obleix fra vår C- kull. Tusen takk for nydelig foto : ))

                  15. Januar

Valpene er blitt  3 uker, og begynner å vokne til liv... De er en herlig gjeng : )) Mer foto kan ses HER Alle valpene er veldig hvite i fagen, men bildene er tatt i kveldslys, derfor ser de gule ut på fotoene. Tusen takk til fotograf Linnea Tveråen, for fotohjelp : ))

                  8. Januar

Effie og Spirits valper vokser hver dag som går, og nå har de fått opp øynene. De har også begynt å stabbe rundt. De er bare såååå nydelige : )

Flere bilder kan ses HER

                  4. Januar

Folie Ferrique de Sanna Gourska er HD røntget med A som resultat

         30. Desember

Da er valpene blitt 1 uke, og de vokser og trives... Straks har alle fordobblet vekten sin. De fleste valpe navn er nå klare og kan ses HER

                            

Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl