Nyheter 2018 > Nyheter 2014 

Nyheter 2014 


Vi har paret

 Multi Ch Eyoka Elan De Sanna Gourska og Multi Ch Ekaja Khyati De Sanna Gourska

Vi håper på valper ca 2. Februar 2015 

SE HER for mer info

Interessert i valp fra oss, Ring Øyvind 905 42 375Vi ønsker alle valpekjøpere, venner og bekjente,

en RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR


31. Desember

Vi feirer årets siste dag på hytta vår i Hugulia. Nydelige dager i vinterlandskap, og skiføre.


29. Desember

Siste utstilling i 2014 på Letohallen, Dal

Olybkas Easy Ebony stilte i Champion klassen og ble 2 beste tispe.

Gratulere Trond og Nina, Well Done !


25. Desember

Khya er trøtt, har rosa patter og er "små sinna" på de andre jentene i flokken. Hun viser tydelig at det er hun som er "sjefen" og vil at de andre skal holde seg på avstand. Hun vil helst ligge i fred under kjøkkenbordet. Dette er gode signaler på at hun er drektig : )) Men, vi må ennå vente litt til før vi kan være helt sikker !


16. Desember

Olybkas Hurry Haterry er øyelyst FRI = Ingen tegn til øyesykdommer


15. Desember

Olybkas Hi Hachico er øye lyst med FRI = Ingen tegn til øyesykdommer.


1. Desember

I dag har vi øyelyst Incredible Love De Sanna Gourska " Anki " hun var uten tegn på øyesykdom + gonioskopi med normale øyevinkler. Det er vi selvfølgelig veldig glade for : )

Vi har også Øyelyst Ekaja Khyati De Sanna Gourska, som også var uten tegn til øyesykdommer. Det var jo veldig bra, for hjemme ventet Elan på ei høyløpsk " Khya" ! De hadde seg ei "hyrdestund" i hagen ... så går naturen sin gang ... Ja da kommer det valper i begynnelsen av Februar 15.  


17. November

Hyggelig mail i dag : )) I helgen har Effie og Designer s datter I'm Just A Demond De Sanna Gourska vært på show i Portugal. Og hun er nå PORTUGISISK CHAMPION !!

Vi gratulere så masse !!

Chief har også vært på utstilling i Sveits i helga, og fikk med seg 2 cert og RCACIB = CACIB da vinneren allerede er INT CH.


16. November

I dag dro vi tidlig innover til Lillestrøm for å delta på Dogs 4 All, Nordisk Vinner 2014. Vi hadde en super flott dag sammen med nye og gamle venner, samt flere av våre valpekjøpere. Tiden flyr jo så alt for fort i godt selskap, og vi skulle gjerne ha fått slått av en prat med flere!

Med oss hadde vi Designer, Spirit og Effie, og lille Kiwi. Sistnevnte sjarmerte både store og små ...: )Kiwi fikk følge med for sosialiserings trening, og fikk være med far og Effie i raseparaden. Tusen takk Nina for valpe pass, mens matmor var i ringen ! 

42 påmeldte samojeder fra Norge, Sverige og Finland for dommer Alex Zee, Taiwan. Det var nok knyttet litt spenning til en dommer fra Østen.... Vi fikk testet kondisen, og måtte løpe mange runder før dommeren til slutt bestemte seg for Vinneren..

Og det ble OSS ...

INT CH MULTICH FASHION DESIGNER DE SANNA GOURSKA

ble BESTE SAMOJED

og kan nå kalle seg for

NORDISK VINNER 2014

Spirit gjorde det også bra ... og hentet hjem

NORDISK VETERAN VINNER 2014

Kiwi og far klare til Rase Paraden14.November

I dag har vi hatt det koselig på Norsk Vinner i Lillestrøm.

Veldig hyggelig var det jo at " Bestefar " Spirit ble tildelt

NORSK VETERAN VINNER 201411. November

I dag har vi fått en kjempe koselig mail fra Olybkas Heavenly Heilo " HOYA" Hun har utviklet seg til å bli ei flott tispe, med mange gode egenskaper. Hun er med på det meste, også årets elg jakt !

Hun er også både Hd avlest med A hofter og øyelyst Fri for øyesykdommer : ) Tusen takk til hennes eier for tilbakemeldinger om "HOYA" og at dere har sjekket hennes helse : ))9. November

Dagstur til Kongsberg på utstilling med Spirit som skulle debutere i Veteranklassen for første gang. Han gjorde reint bord, og beviste at han fortsatt en staselig herre. Han ble best i Rasen samojed, og senere på dagen BEST IN SHOW3 VETERAN


2. November

Nok en utstillingsdag i Letohallen

J'Adore Coco Chanel De Sanna Gourska

RBEST IN SHOW VALP1. November

Nok ei utstillings helg på Letohallen. Denne helgen var det Bellas første utstillinger som junior, og det taklet hun kjempe bra : ) Fikk knallgode kritikker, og tok hjem sitt første Cert og BIM.

Vi hadde også med oss lille COCO i valpeklassen, som sjarmerte alt og alle : ) Flere dommere kom bort til oss og fortalte at hun var en "liten karamell", noe som også premie bunken bevisste. Hun ble på lørdag

BEST IN SHOW VALP26.Oktober

Denne helgen har vi vært på 2 Nasjonale show på Letohallen. Vi hadde med oss Falco i Åpen klasse og Atar i Champion. Fikk med oss noen fine premier hjem, så vi er godt fornøyde med helgen19. Oktober

I dag har Atar og Pradas datter Slaghalls's Bera "Smile" vært på utstilling i Sverige. Det ble full pott og BEST IN SHOW valp : )) Gratulere så masse ; ))15. Oktober

I dag er det kommet HD resultat av Olybkas Heavenly Heilo, som ble HD FRI A : ))


13. Oktober

Reisedag for Olybkas Keep Kameron. Vi ønsker han et langt og aktivt liv sommer som vinter : )13. Oktober

Noen valper er det vanskelig å gi slipp på ....de velger meg ...

 Siste valpen som ble født i kullet, en god stund etter de andre, fikk en tøff start. Det var grå tispe. Hun krøp inn i våre hjerter .... og blir i derfor hjemme hos oss.

Hun heter " KIWI "12. Oktober

I dag er det reise dag for Olybkas Kingdom Knight " FLAX " Vi ønsker han et langt og lykkelig liv, og håper han får mange flotte fjellturer sammen med sine nye eiere : )11. Oktober

I dag har vi hatt kjempe koselig besøk av Olybkas Joyful Jade "MILLI" og hennes familie. Hun har fått leke i hundeskogen sammen med noen av våre hunder, samt fått hilse på små valpene. "MILLI" er blitt ei flott frøken på 7 måneder og vi passet på å få tatt noen bilder av og jenta : )10. Oktober

I dag er det reisedag for grønn tispe. Vi ønsker henne lykke til med ny familie : ))6. Oktober

I går kom veldig koselig mail og bilder fra Jaro på 7 måneder. Han storkoser seg i fjellheimen sammen med sin familie og samojed kompisen Leo på 9 år . Tusen takk for nydelige bilder : ))


5. Oktober

I dag har Effie X Designers datter I'm not an Angel De Sanna Gourska vært på utstilling i Bosnia og blitt Champion ! Gratulere : )))

 4. Oktober

I helga har Atar og Devina vært på Agillty kurs. Stolte av dere : ))
4. Oktober

Valpeflokken blir stadig mindre ... Olybkas Kim Kauni har reist til sin nye familie. De andre 5 valpene skal være hos Mor Bonnie en liten stund til .. Godt for henne at ikke alle flytter samtidig, men at de gradvis forsvinner : )


2. Oktober

I dag har Orange og rosa tispe reist fra oss. Og Safira som reiste i går har alle rede vært på sin første fjelltur ... Ja tidlig krøkes ... : ))1. Oktober

I dag har første valp reist til sitt nye hjem. Det er gul tispe, Olybkas Kelly Karenza " Safira ", som skal flytte over fjorden til en flott familie. Vi ønsker dere mange flotte turer sammen : )24. Oktober

Valpene er straks 8 uker. De vokser og er oppvakte på livet rundt seg. De leker masse i hagen når været tillater det. Mamma Bonnie er tålmodig med de 9 små, og fortsatt får de litt melk av henne : )


23. Oktober

Nye Hd resultat fra Frankrike. Designer og Effies to valper I'm og I'm not an Angel De Sanna Gourska er Hd røntget FRI B.


21.Oktober

Nydelige bilder av Rudi på Svalbard, som denne helgen har vært på Rypejakt med mor & far. Julemiddagen er i boks !!
13. Oktober

Denne helgen har familien delt seg ... Far i huset har vært på Polarhund samling, mens mor har vært i Stavanger på utstilling. Øyvind tok med seg Effie på fjellet, og gikk langtur på 5 timer på lørdag i koselig selskap med 2 og 4 beinte. Mor tok med seg Duran, Iris og Bella på utstilling, og resultatet er vi rimelig bra fornøyde med.1. September

Koselig mail fra våre valpekjøpere som eier Jaro. De har vært på fot tur til Galdhøpiggen 2469 m.o.h. Litt av en sprek familie : )) Vi er imponerte : ))

30. August

I dag har Chief vært på utstilling i Luxembourg, og startet sin vei mot sitt championat : )


26. August

I dag er valpene 3 uker : ) De vokser dag for dag : ) De er begynt å høre og er begynt å oppdage hverandre : ) Matlysten er det ingenting å si på ...

Vi er også begynt å få besøk fra våre valpekjøpere, og det er koselig å bli kjent med nye mennesker : ))

Vi har tatt nye bilder som finnes under K-Kullet24. August

Denne helge har vår Chief vært på show i Bosnia. Det ble 2 X CERT, 1 X RCACIB = CACIB, 1 X CACIB og 1 X BIM

Han får også tittelen

BOSNISK CHAMPION !!!

I Bosnia var også Effie og Designers datter I'M Simply Irresistible De Sanna Gourska, som også kan kalle seg  BOSNISK CHAMPION. Gratulere til oppdretteren i Frankrike : ))


19. August

Valpene er 2 uker i dag, og de vokser og trives : )) Alle har åpnet øynene, og er begynt å stabbe rundt i valpe kassen : ))  Alle valpe navnene er klare, ligger under K-Kull17. August

Nye bilder fra Olybkas Icy Inhabitant  " RUDI " som bor på Svalbard. Jeg slutter aldri å la meg fasinere av så vakre farger og vill natur som det er der oppe.

 


13. August

Olybkas K Blå hanne sier HEI HEI til verden : ))12. August

Olybkas Honest Hoya er avlest med HD FRI B : )) Hun lever et landlig liv i Hemsedal. Og hun synes sauer er "ALLRIGHTE DYR "


11. August

Sommer hilsen fra Vestlandet. To gutter som koser seg på fjellet : ))11. August

I dag regner det .... og hundene koser seg i gjørma : )))10. August

Vel hjemme etter en intens helg i Helsinki, Finland. Der deltok vi på Verdens utstillingen 2014. Vi hadde med oss MultiCh Thundery Thysonn De Sanna Gourska, Ch Fashion Designer De Sanna Gourska, og vår junior I'M a Mischiefmaker De Sanna Gourska. Gutta røytet kjempemasse, spesielt Chief, som jeg vurderte å la bli hjemme !

Stor var spenningen .... Først ut var Chief i Junior klassen. 15 påmeldte i klassen, med mange flotte sammiser i full pels. Jeg var forberedt på en Very Good, men Chief fikk knall kritikk for sin svært gode anatomi og et særdeles bra bevegelses mønster ! Så gutten endte som 2.Beste Junior hanne ; ))

Fashion Designer skulle kjempe i Champion klassen, med en skåkk av andre flotte gutter.. Var så mange at vi måtte deles inn i tre puljer ... Han ble premiert med Excellent.

Så var det vår stamfar Thysonn, som stilte i veteranklassen. Aldri før har jeg fått trampeklapp av både dommer og publikum, mens jeg sprang... Dommeren var mektig imponert over at en 12 år gammel samojed kunne være i så excellent form !!! Thysonn ble Beste Verteran hanne, Verdens Vinner Veteran for 3 gang !! Han konkurrerte mot tispen, og ble Best i rasen Veteran !! Og som ikke det var nok .... ble han senere plukket ut til Best In Show finale veteran ... med over 80 veteraner i alle raser ...

Vi er meget stolte over å ha Thysonn som far til både til vår Spirit og Atar : ))

Gratulere så mye til hans eier i Frankrike for nok en tittel !! 5. August

7 tisper og 2 hanner er født, alle kom til verden uten komplikasjoner : ))

Vi har valper ledige, med levering midt i Oktober.

 

Mer info om kombinasjonen finnes her

INTERESSERT I SAMOJED FRA OSS, RING 905 42 375 for en hundeprat

26. Juli

I dag har vi vært på utstilling i Moss. Det gikk kjempe bra, og Olybkas Duran Duran og søsteren Olybkas Double Diamond kan nå kalle seg NORSK CHAMPION


25. Juli

I dag har vi vært til øyelysning på Jeløya dyreklinikk. Chief og Folie var FRI for øyesykdommer. Rosanna var fri for katarakt, men fikk påvist små områder med RD ( Retinal Dysplasi ) Etter lang samtale med en meget dyktig veterinær, fikk vi klarhet i at denne sykdommen  ikke vil ha noe å si for synet til Rosanna i hennes levetid. ( Da det var så små områder som var affisert ) Det er heller ingen avls forbud, hun må bare pares med hanner som er FRI for sykdommen.  Likevel har vi tatt en beslutning om å IKKE avle på henne.


Norges Veterinærforenings Avls anbefalinger finner du her

Se deretter Reviderte avlsanbefalinger 2013


21. Juli

Denne helgen har vi vært på hytta i Hugulia ved Synnfjell. Vi fikk satt opp en stor hundehage, slik at bikkjene kan ha noe friområde til å slappe av i, etter treningsturer. Tusen hjertelig takk til våre valpekjøpere som var så snille å hjalp oss !!!

Vi rakk også 2 flotte fjellturer i strålende vær. Lørdag var det jente tur til Høgkapvatnet, og søndag gikk vi til Smørbukktjern. Hundene jobbet klallgodt i varmen, og fikk mulighet til å bade i vannet når vi kom til tops. Men, det tilbudet var det bare Iris som tok i mot ; ))


Høgkampvatnet sommeren 2014

På vei inn mot Smørbukktjern

Iris som bader i fjellvann

Pust i bakken ved Smørbukktjern

Atar, Chief, Duran, Iris, Effie, Dia og Buck

Så snart vi stoppet ... Var Atar og Duran klare til å få KOS : ))


Olybkas Enjoy Etna har også hatt en aktiv helg. Hun og hennes familie har vært i Jotunheimen, og gått til Glittertind, 2452 m.o.h. !! Dere er super spreke !! : ))

Bilde av to glade jenter på toppen !!16. Juli

I dag kom det bilder av Olybkas Impertinente Isis, som bor hos Kennel Sanna Gourska i Frankrike. Hun vokser, og ser ut til å utvikle seg til en nydelig samojed frøken ! Tusen takk for bilder : )14. Juli

Det er varmt om dagen .... Vi klager ikke : ) Hundene slapper mest av i hagen, og springer i "Hundeskogen", da det er alt for varmt til trening. Likevel trenger vi 2 beinte mosjon, og i dag var det Duran, Iris og Effie som fikk være med på trimtur til Vikstjern.10. Juli

Magen til Bonnie vokser, så hun er helt sikkert drektig : )) Blir spennende å se hvor mange som er der inne ... Vi gleder oss ; ))


9. Juli

I dag kom HD resultatet på Fame. Det ble HD fri på venstre side, mens svak grad C på høyre ... Irriterende ...

7. Juli

Sommer hilsen fra Olybkas Gossip Glory " MELIS" som koser seg i fjellheimen sammen med mor og far. Hun har også fått avlest sine hofter med A som resultat ! Vi er veldig fornøyde med det... spesielt siden Melis og mor jobber hardt for å nå sitt mål om å bli redningshund. Det vil si, lete etter bortkomne mennesker i ruiner, snøras etc5. Juli


I dag er vårt E kull 2 år, gratulere alle sammen : ))

På dagen sin, ble Olybkas Easy Ebony  NORSK CHAMPION !!!

Gratulere så masse Nina & Trond : ))))


30. Juni

I dag har vi fått flotte bilder av RUDI, Olybkas Icy Inhabitant, som nyter det gode frilufts livet på Svalbard. Denne helgen fikk han stifte bekjentskapet med Vill reinen der oppe.28. Juni

Hjemme igjen fra en rask tur til "søta bror" ...En utstilling som bar preg regn ... regn ... og atter regn ...  Men hva gjør vel, når vi hadde gode resultater med hjem: ) Olybkas Acrobatic Avatar fikk sitt Svenske Cert, og kan nå også kalle seg Svensk Champion : )

Olybkas Bonnie Blaire stilte i åpen klasse, og vant sin klasse og ble tilslutt 2 beste tispe med CERT. Så da står hun for både det Norske og Svenske Championat : )18. Juni

I dag har 6 flotte valper kommet til verden i Bodø. Polarjuvelens Franske Thula og vår Eyoka Elan De Sanna Gourska fikk 4 tisper og 2 hanner. Spennende å følge de søte små videre : )17. Juni

I dag kom HD resultatet på Effie og Designers sønn for Chief ( Født i Frankrike)

Selvfølgelig er vi veldig glade for at det ble perfekte hofter = A : ))


16. Juni

Da er vi hjemme igjen fra Frankrike, og Fiction har kommet hjem til sin matmor. Samtidig kom Folie hjem igjen til oss.


13. Juni

God nyhet fra Frankrike

2 av valpene etter Effie X Designers kull i Frankrike,  er øyelyst UA

I'm Simply Irresistible De Sanna Gourska Fri for Øyesykdom

I'm Not an Angel De Sanna Gourska Fri for Øyesykdom


13. Juni

I dag har vi fått kjempe god nyhet fra Kennel Slaghall  i Sverige at vår Atar og Pradas valper er født. Det ble 3 flotte hanner og 4 tisper. Alt står bra til med mor og barn : ) Vi gleder oss til å følge disse 7 små i tiden fremover !!12. Juni

Koselig sommer hilsen fra JARO Han vokser og trives, og har funnet seg godt til rette i sitt nye hjem : ) Takker for tilbakemeldingen Torill : ))9. Juni

Falco Four Har vært hjemme på besøk. Så utrolig morsomt å se hvor bra han utvikler seg. Han er blitt en staselig herre, som bare blir bedre og bedre : )) Vi tok nye bilder av god gutten : ))


28. Mai

Det er lenge siden vi har vært på utstilling pga valper. Men i dag tok vi turen til Hamar. Chief gjorde det veldig bra. Han ble beste samojed og tilslutt som RBIG : ))


27. Mai

I dag er reise dag for siste valp fra J kullet . Det er Olybkas Janty Jazz, som flytter ikke så langt unna oss.

Litt godt .... og litt vemodig, at valpe tiden er over i kennelen for denne gang. Vi ønsker alle småtroll alt godt i årene fremover : ))

9. Mai

Reise dag for Olybkas Jotka Jaco og Olybkas Jacund Jack . Vi ønsker dere et langt og godt samojed liv : )


8. Mai

Hyggelig beskjed fra Frankrike ... I dag er vår Folie blitt Internasjonal Champion : )))

 


 

15. April

Atar har hatt damebesøk fra Sverige : ) Går naturen sin gang, håper vi på mange søte små hos Kennel Slaghallstassar midt i juni.

14. April

I dag har Elan hatt damebesøk av Polarjuvelen's Franske Thula-tt. Det resulterte i parring etter kort kurtise.... så nå håper vi at det kommer mange søte små i Bodø om 2 måneder.

1. April

Vår i luften ..... Deilig ; )) Hundene kan være ute hele dagen uten å bli KLISS VÅTE !! ...DAG ETTER DAG ...
men med Vår .... kommer også LØPETID ....UUUUULLL .......... Guttene lukter gode damer ... og de lurer på hvor de er ?? .... Slitsom tid for både 2 og 4 beinte : ) UULLL : )))

Det som er positivt .... er at vi venter DAME BESØK : ))) det gleder vi oss til ::)))

 

Og så gleder vi oss over" vårens voknende liv"  i valpekassen ; )) Valpne er litt over 3 uker nå .. og de begynner å oppdager verden omkring seg : )) Og i dag har vi hatt hyggelig besøk av valpekjøpere ; ))

   

30. Mars

Velkommen hjem " ANKI "  Lenge har vi ventet på at dette lille charm trollet skulle komme hjem til oss !! Hun er paringsvalp etter vår Arcana & Mister ... og vi gleder oss til å se henne vokse opp : ))

 

Hypnotic Power De Sanna Gourska har reist tilbake til Frankrike

 

Nydelig bilde fra Urd & Knut Bjørn som er på 1 ukes tur i fjellheimen med Olybkas Enjoy Etna & Olybkas Acrobatic Avatar. Hundene har dratt "pikk pakk" i pulk.... fra hytte til hytte ...  Super stolt over å ha så spreke valpekjøpere, og super stolt over arbeids villige hunder : )))

29. Mars

I dag har Intox og Isis forlatt kennelen. Vi ønsker dem alt godt hos Sanna Gourska i Frankrike

23. Mars

I helgen har vi vært på Gols fjellet på Norsk Polarhunklubbs Samojed samling, sammen med våre valpekjøpere og andre kjente. Et nydelig vær på lørdag, gjorde flotte forhold til løp og utstilling.

Vår French Touch De Sanna Gourska, stilte til løp, og klarte trekkhund testen " Mila På Timen" på 52.15. Det resulterte i 1. plassen i 1spanns klassen, med Trekkhund Cert ! Tusen Tusen Takk til til vår valpekjøper Alexander for at du ledet Frenchy til seieren !! ( Frenchy nr 2 i bildet )

Flere hunder fra vår kennel stilte til start, og det var veldig gledelig : )) Thea stilte til start med Dia, og det er lenge siden det har vært en Junior som har gått løp ! Så all ære til deg Thea for kanon bra løps gjennomførelse !!

Olybkas Don Daro stilte også i 1 Spann nordisk med sin eier. Det ble en flott 3.plass med Bestått Trekkhundtest !! Veldig imponerende... da det er første gang "Buck"går med pulk... og første gang i løp !!!  Godt jobbet : )))

Olybkas Duchess Devina, stilte også i løpet. Hun gjorde en fantastisk jobb, med tanke på at det også er første gang hun hadde pulk etter seg : ))

Olybkas Dana Daisy stilte også til start for første gang ... Hun gjorde et flott løp, og kom sammen med sin eier i mål til 1.plass i klassen snørekjøring : )) Gratulere så masse : )))

Senere på dagen var det utstilling for dommer Ralf Cambell, Norge

Frenchy ble Beste Hanne, og tilslutt BIM ( i sommer pels )
Men det var jo særdeles hyggelig at dommeren kommenterte

 " Det er slik en samojed skal se ut "

Han ble også BESTE SAMOJED SAMMENLAGT løp + utstilling med 75 poeng

 

Olybkas Elfen Emir er Øyelyst FRI for øyesykdommer

 

19. Mars

I dag er Spirit Øyelyst uten tegn til øyesykdommer : ))

15. Mars

Veldig hyggelig mail fra Frankrike i dag : ) Fatal Attraction De Sanna Gourska er blitt                   FRANSK CHAMPION !!!

Dette Championatet henger HØYT !!! Da det kun er 2 tisper og 2 hanner pr år som kan få denne titelen : )

12. Mars

I dag kom det masse bilder av Arcanas datter i Frankrike, Incredible Love De Sanna Gourska. Vi gleder oss veldig til å hente henne hjem til oss.

11. Mars

I dag er Fiction og Powers valper kommet til verden ! Fødselen gikk kjempe fint. Mor og valper har det bare bra ; ) 

8. Mars

I helgen har mor i huset vært på jente tur på Synnfjellet med Spirit, Dia og Buck. En kjempe koselig helg, med mye latter ... og 2 flotte skiturer : ) Håper vi får til flere slike turer !

4. Mars

I dag er HD resultatet kommen til Olybkas Extreme Elvira, det  ble HD FRI B
Tusen takk til hennes eiere som har undersøkt hennes hofter : )

Dette var mor Arcanas 19 HD FRIE avkom i vår kennel, og det er vi veldig stolte over !

3. Mars

Olybkas Important Ivory har flyttet til sitt nye hjem. Vi ønsker henne alt godt for fremtiden : )

Olybkas Incredible Illution "INCA" og Olybkas Imagine Isabella "BELLA" blir hjemme i kennelen.

2. Mars

I dag har Fashion Designer De Sanna Gourska vært på Nationalt show i Valence, og blitt

 Best I Rasen Samojed

Effie og Designers datter I'm Simply Irresistible De Sanna Gourska ble
Beste Junior, BIGjr,

og  Best in Show jr Søndag. Etterpå skulle hun konkurere mot gårsdagens BIS jr ... og det har vært spennende ... Hun trakk det lengste strået ... og ble utstillingens BEST IN SHOW JUNIOR : )))) WHAO !!!! For en begynnelse .... hun er bare 9 måneder : ))

 

28. Februar

Idag har svart hanne, Olybkas Independent Idol, reist til sin nye familie. Vi ønsker han et langt , aktivt liv, med god helse : )

Det er lagt ut nye bilder av valpene under I kullet , under deres sider. 

23. Februar

Denne helgen har vi hatt mange koselige besøk av våre flotte valpekjøpere : ) Tusen takk til dere alle for at dere har lyst til å komme til oss på Plassen : )

Vi har også vært på skogstur med valpene .... de springer som tornadoer i ALLE RETTNINGER... alle på en gang ... så det er ikke lett å holde flokken samlet. De er nysgjerrig og utforsker ting rundt seg, samtidig som de er veldig kontaktsøkende. En herlig gjeng småtroll : ))

Fiction er i dag på dag 45 i drektigheten, og har en ganske stor mage. Hun er helt klart drektig : )) Hun har en glupende appetitt, og spiser alt hun får servert i et jafs ... Hun liker veldig godt å være "På Kos og spa" .... helst flere ganger pr dag : ) Det blir veldig spennende å se hvor mange som er der inne ... og fordeling av kjønn : )) Vi gleder oss ; ))

17. Februar

Olybkas Falco Four er på vinterferie på fjellet sammen med matfar : )) Ser ut til å storkose seg begge to : ))

16. Februar

I halga var det reisedag for Olybkas Iris Ice. Vi ønsker henne et lang og lykkelig liv sammen med sine eiere.

 

 

14. Februar

I dag har vi vært på kjøretur, og vi har vært hos veterinær med valpene for helsekontroll. De var alle friske og raske, uten feil og mangler : ))

 

4. Februar

I dag har vi vært med Duran, Bonnie og Atar til øyelysning. De hadde alle 3 perfekte øyne uten tegn til sykdom : ))

31. Januar

Valpene vokser seg store og flotte. Det er hektiske dager i kennelen nå ... men moro : )) Valpene leker og oppdager hverandre, og de begynner nå å vise hvilken personlighet de har. De er kontakt søkende og får masse kos og oppmerksomhet. I forje uke tok jeg nye bildet av flokken, som kan ses på I kullets 5 ukers side : ))

29. Januar

I dag har vi hatt koselig besøk av valpekjøpere til vårt J kull. Jeg er rimelig sikker på at Fiction venter valper i mars. Hun begynner å få en liten kul på magen : )

23. Januar

I dag kom et koselig brev fra Olybkas Elfen Emir. Han hadde vært på Polarhund klubbens vintersamling og opplevd mye : )

Han fikk testet utstyr og hilst på mange andre hunder. Takker så masse for hyggelig "reisebrev"

13. Januar

Det har det vært en veldig hyggelig og hektisk helg for oss i kennelen : )) Mor i huset har vært hjemme som valpe passer og hatt kjempe koselig besøk fra blivende valpe eiere og av tidligere valpekjøpere : )) Vi er takknemmelige for all kontakt og besøk : ))

O. Generous Gambler " NANSEN " fikk leke og kose seg i hunde skogen vår sammen med våre hunder ... morro å observere språk mellom hunder og hvordan dem tilpasser seg hverandre : )) Nye bilder er tatt av O. Generuous Gambler " Nansen" på hans side

Øyvind har vært sammen med våre valpekjøpere,  våre barn og hunder på Synnfjell. Perfekte kjøreforhold for hund/slede i nysnø : ) Fokus denne helg var ... morro... hyggelig... og stimulere ungdommen til å kjøre spann .. : )) Ser frem til neste samling : ))

 

 

 

12. Januar

Årets utstillings kalender har startet : ) Fashion Designer De Sanna Gourska har vært på stort Internasjonalt Show i Paris, og ble BESTE SAMOJED : )) Og plukket ut til gruppe finale : )) En god start på det nye året : ))

10. Januar

Tiden flyr så fort ... Valpene er 3 uker i dag : )) De har åpnet øynene for en god stund siden, og nå begynner de å åpne ørene. De begynner å reagere når vi snakker til dem, og er begynt å oppdage hverandre : ) De er flyttet ut av den lille valpekassen, og over i stor valpe grind som dekker det meste av stua vår : ) De er ivrige på mat, og er begynt å få fast føde... Men mammas pupp er fortsatt best : ))

I dag har vi tatt nye bilder av dem alle : )) Flere bilder kan du se på I - Kull 3 uker 

 

2. Januar

Et nytt år er begynt, med blanke ark : ))
Vi venter så på vinteren, som ikke ser ut til å komme riktig ennå. I mellomtiden aktiviserer vi hundene med barmarks kjøring, og fri lek i vår store "hund skog".
Inne koser vi oss med valpene, som spiser og sover. De har alle fått opp øynene, og ørene åpner seg vel mot slutten av uka. Da begynner de å oppdage hverandre, og verden omkring seg : ) Det er spennende : ))

 

Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl