Nyheter 2018 > Nyheter 2016

Nyheter 2016Ring Øyvind 905 42 375, eller skriv en mail der du forteller om deg selv og hvorfor du ønsker hund fra oss  oe-aas3@online.no
 

Du kan også søke opp vår kennel på Facebook for å se på nyheter : )) Søk Samojed Kennel Olybka


20. Desember

Vi ønsker alle en riktig god jul : ))


19. Desember

P valpene vokser kjempe bra, og er ivrige på å oppdage verden omkring seg. De har fått sitt første bad, og da måtte vi fotografere litt. Ikke lett å få ivrige krabater til å sitte i ro foran kameraet !18. Desember

Olybkas Impertinente Isis har vært på Nasjonalt  show  i Spania, og der tok hun Cert og Ble BIM. Stor gratulasjon !


12. Desember

Alle O valpene er nå flyttet til sine nye eiere, og det kommer tilbakemeldinger om trivelige valper. Det varmer jo et oppdretter hjerte : )

P valpene vokser med rekordfart, og de er nysgjerrige på omgivelsene og hverandre. De er kontaktsøkende og er begynt å hilse på de andre hundene i flokken.


8. Desember

O valpene begynner å reise til sine nye hjem. Vi ønsker dem et langt og lykkelig liv, med mange turer og mye kjærlighet !

7. Desember

I dag kom HD resultatet på vår Cherise og det ble perfekte A hofter ! Dette er vi selvfølgelig veldig glad for : ))

20. November

Denne helgen har Olybkas Impertinente Isis vært på Internasjonal utstilling i Sveits. Og det er en glede å kunne fortelle at hun kapret flere cert og er herved
NY SVEITSISK CHAMPION


1. November

I dag er Bella og Snows valper født !


24. Oktober

Denne helgen har 2 av Effies døtre vært på stor Internasjonal og Nordisk Spesial Utstilling i Poitiers, Frankrike. 32 påmeldte samojeder for dommer Valerio Nataletti fra Italia. De gjorde det kjempe bra !! Resultatet ble som følger :
I'm Simply Irresistible De Sanna Gourska ( Effie X Designer ) i Ch klasse

1EX, BEST I RASEN, CACIB OG BIG3 !!!

Olybkas Impertinente Isis ( Effie X Sebastian ) i Åpenklasse

1EX, CERT
20. Oktober

I dag har alle valpene åpnet øynene så da er det bare å vente litt til før ørene åpnes .. Og DA blir det liv i leiren : ))) De våkner liksom fra dvale ... ei morsom og spennende tid står foran oss : ) De er også registrert inn I Norsk Kennel Klubb og har fått sine stamtavle navn som ligger under O kull


16. Oktober

Tiden går så utrolig fort !! O kullet er allerede 1 uke gammel ! De spiser og sover slik nyfødte skal : ) Coco er ei kjempeflink mor som vasker og steller sine valper etter alle kunstens regler ! Det er stille og fredelig i valpekassen og da er alt i orden med gjengen : ))

Bilder av små nøstene finnes under O kullet


9. Oktober

I dag er Coco og Designers valper født. Coco var kjempe flink og fødte 4 tisper og 2 hanner i rekordfart. Hun er ei super flink mor som ammer og steller sine små : )


18.September

Denne helgen har vi deltatt på Norsk Polarhundklubbs høst samling på Tyinholmen fjellstue, sammen med mange valpekjøpere og andre polarvenner. O.Atlantic Atro "Simba " , O.Easy Ebony "Nala ", O. Mistral Moon " Baijas" deltok også på 3 dagers kurs i friluftsliv og kløving ! Tøft !!
Mange flotte turer er blitt gjennomført denne helgen : ) Det står stor respekt av O. Easy Ebony "Nala", O.Duran Duran og Fashion Designer De Sanna Gourska som alle gjennomførte 2 X 2 mil med 35 % vekt i kløven = KLØVERMERKE I GULL
O. Incredible Illusion og Emblem'N Effigy De Sanna Gourska gjennomførte 2 mil med 25% vekt i kløven = KLØVMERKE I SØLV
Lille Ludvik på 5 mnd har også vært på sin første samling, og viser gode trekk egenskaper : ) ) O.Admiral Arcan var også tilstede sammen med sin familie.
 En super helg! Og vi håper på ennå flere Olybka hunder ( og andre også : )) ) på neste års høsteventyr ! Bare å ringe Tyinholmen for å booke overnatting da det fort blir utsolgt : )

YESSSS vi kom i mål : )) Du og jeg Designer <3


Designer i drive fremover med 7.8 kg i sekken : ) Lykke er flott natur og å se en vakker hund jobbe : ))

Duran i full frem marsj : )

Velfortjent hvile etter 1 mil

Sølv merke i kløv til Far og Inca

Lille "Ludvik " og far er også på samling : ) Og lille gutten viser gode egenskaper ... VIL FREMOVER : ))


14. September

I dag har jordmor Berit hatt svangerskapskontroll på Coco, og er helt sikker på at det er valper i magen. Coco er i storform, glupende appetitt og futt og fart i rompa : ) Vi gleder oss veldig til å få småtroll i heimen igjen : ))


11.September

I dag har vi gått kløvtur i Trømborgfjella. 2 mil i kupert terreng, passe temperatur og lett sol. En flott dag i skog og mark : ) Olybkas Elfen Emir og Fashion Designer De Sanna Gourska gjennomførte sitt sølvmerke mens Olybkas Incredible Illusion gikk samme distanse ,men med mindre vekt siden hun ikke hadde bronsjemerket. Olybkas Easy Ebony  trente til neste  helgs gullmerke. Simba, Effie og Chreise var med for turens skyld. Tusen takk til alle sammen for en flott tur i dag : ) Flere bilder fra turen vår kan ses HER4. September

I dag har o. Loyal Lion vært på Nasjonal utstilling i Steinkjær for dommer Bister Solies fra Finland. Mange påmeldte, og som eneste hanne fikk han CK : ) Han kapret sitt 2.Cert og står dermed for Championatet : ) Kjempe moro og stooor gratulasjon til hans eier Christine ! Godt jobbet !!


31.August

Olybkas Admiral Arcan ( 6 år ) er øyelyst Fri for øyesykdommer. Takk for at dere undersøkte "Arcan"

30. August

Olybkas Memorable Moves HD rtg med B hofter :) Og hans bror Olybkas Marvellous Mix er øyelyst Fri for sykdommer. Takk for at dere undersøkte "LEO" og "LUKAS" : ))


29. August

I dag har Olybkas Live With Levi's vært på national utstilling på Støren. Lørdag ble han Beste hanne og søndag 2.beste hanne ! Godt jobbet Lise og Levis : )12. August

Coco, Maybe og Monsen er alle øyelyst uten tegn til øyesykdommer : )

Coco er paret med Designer. Se Planlagte kull


1.August

UUUUUULLLLL LØPETID !!! Vi planlegger paring ... mer info kommer senere : ))


31. Juli

I dag har vi vært på Nasjonalt show i Moss. Det gikk jo riktig så bra : ) Først var det valpene, og Olybkas Nostalgic Nova " Linnea " løp seg til BIR valp. Knapt 4 mnd og første show ...  Senere på dagen ble prinsessen også BIG1 og BEST IN SHOW Valp : ))) Jubi jubi : )) Tusen hjertelig takk til hennes eier Ane for at vi fikk lov til å ta henne med på valpeshow !

Etterpå var det de voksnes tur. Med oss hadde vi Olybkas Intelligent IQ " Tassen " Han oppførte seg eksemplarisk og dommeren da han knall kritikk, men ville hatt bredere front. Dette er jeg ikke overrasket over .. da vi har meget seine linjer ... Tenker at denne gutten trenger mer tid på å vokse seg ferdig !! Og som dommeren sa ... bedre med sene linjer .. da holder hundene lenger : )) Tusen takk til hans eier Susanne for at vi fikk ha han med på utstilling : ))

Så var det damenes tur ... Vi hadde med oss Coco ... som burde ha stilt i egen bikini klasse... En ting er i all fall sikkert.. Uten pels kan ikke dårlig anatomi skjules !! I dag er jeg glad dommeren dømte struktur og bevegelser, og Coco be bedømt med CK/CERT og er dermed
NY NORSK CHAMPION !!10. Juli

Gladmelding fra Frankrike der vår Bella er for tiden i påvente av paring. Hun har vært på Internasjonal utstilling i Spania, og ble Beste samojed med Cacib : ))


9. August

I dag har Levis vært på utstilling på Vålerbanen sammen med sin eier Lise. Streng dommer som kun ga en hund Ck og det var lillegutt Levis : ) Han ble både BIR og senere på dagen BIG 1 : )) Godt jobbet : ))25. Juni

Denne helgen har Olybkas Loyal Lion " Aslan " vært på  internasjonal utstilling i Tromsø. Det ble kjempe bra kritikk og premiering ! Godt jobbet av Aslan og hans eier, og gratulere så masse  !! : ))


16. Juni

I dag har Olybkas Memorable Moves " LEO " vært på besøk hos oss. Han har blitt 10 måneder og utvikler seg til å bli en kjempe flott hanne både på utsiden og innsiden ! Tusen takk for at dere tok turen hit til oss : )


11. Juni

I dag er det reisedag for Olybkas Nordic Night " Storm ". Vi ønsker deg mange flotte år med turer i skog og mark : ))


9 . Juni

Olybkas Nobody's Nixson er blitt 10 uker


8. Juni

I dag har vi hat kjempekoselig av O.Lucky Luke " Max " og hans eiere. Det er så moro å få lov til å se igjen hundene som kommer fra vår kennel. Max er blitt en stor og flott ung herremann, som er veldig lik sin pappa Frenchy og Bestefar Spirit. Og det beste av alt er at han ser ut til å ha arvet det herlige milde og vennlige gemyttet ! Tusen hjertelig takk for besøket : ))

 

4 Juni

Internasjonalt Show i Drammen.

Olybkas Maybe Magical er nå blitt junior, og klarte seg veldig bra !
Excellent med Ck

Tusen takk til alle dere flotte mennesker som hjalp Øyvind med å vise Maybe og Inca i dag : )


29. Mai

I dag er det reisedag for Rosa tispe og Grå hanne. Vi håper de to bringer masse glede til sine nye eiere !


28. Mai

Som oppdretter blir jeg varm om hjertet av tilbakemeldinger fra fornøyde valpekjøpere, om velfungerende hunder ! I dag kom det nyhetsoppdatering fra "Baijas" O. Mistral Moon og matmor. Bildet er nydelig og sier vel mer enn 1000 ord ...


27. Mai

Da begynner valpetiden å gå mot slutten, og i dag har grønn og rød tispe reist til sine nye hjem. Vi ønsker dem lykke til i denne store verden, og håper de sprer masse glede til sine nye familier.

Her et bilde av en liten graver .... som tenker på å bli Huleboer : ))26. Mai

Endelig kom HD resultatet på Olybkas Live With Levi's

Det ble supre hofter med resultat A : )) Vi er selvfølgelig kjempeglade : ))


11. Mai

Ting går ikke alltid som planlagt ... og naturen går ofte sine egne veier ... Frenchy har vært en tålmodig kavaler for Inca de siste dagene. Oppvartet henne etter alle kunstens regler ! I dag er dagen hun er paringsklar .... og er RASENDE på Frenchy stakkar ... Hun vil overhode ikke ha noe med han å gjøre !!! Derimot er det Designer hun fatter interesse for ! Han får lov til å snuse henne i rompa ... og vips .. så er det naturlig paring : ) Ja ja ... ikke helt som jeg hadde planlagt for henne denne våren, men det er greit da dette var en kombinasjon jeg skulle gjøre til neste år !
Så får vi krysse fingrene for at det blir søte små i midten av juli : )

10. Mai

Valpene utforsker verden omkring seg og vi nyter godværsdagene : )


8. Mai

Hjem etter ei litt travel helg med kjøring til Internasjonal utstilling i Ålesund. Men hva gjør vel det om veien er lang ... når man får lønn for strevet ! Vi hadde væt så heldig å få lov til å ta med oss O. Live With Levi's som stilte i junior klassen. Han sjarmerte dommeren og hun valgte han som sin beste samojed hane, ennå han bare er 13 måneder : )
O. Intox In Sanna Gourska ble beste champion hane med Cacib , men måtte se seg slått av ung jyplingen Levis ... HI Hi : ) 
I tispeklassen hadde vi bare med oss O. Imagine Isabella som løp som ei dronning, og fikk på kritikken sin " Ei tispe med kvalitet, vakker helhet " Veldig hyggelig tilbakemelding ! Hun ble Beste tispe med Cacib og Beste samojed. I gruppe 5 ble hun uttatt til gruppefinalen av 28 hunder, men dessverre ikke plassert.  
Hjemveien gikk lekende lett med flott resultat i bagasjen : ))  


4. Mai

Tiden går så uendelig fort !! Valpene er nå 5 uker allerede og de er begynt for alvor å oppdage hverandre. De leker /sloss og biter hverandre i halen, så støynivået i stua merkes godt. De har fått vært ute sammen med mamma, og der var det mye spennende å lukte på. Vi er glade for at det meldes sol og varme i dagene fremover, slik at de kan få være mer ute for å oppdage verden.
Alle spiser med glupende appetitt, og mamma ammer litt inni mellom. Effie begynner nok å synes de har vel kvasse tenner ... noe vi er enige i !
Nye valpebilder finnes Her2. Mai

Hjem etter ei trivelig helg med utstilling og årsmøte i Norsk Polarhundklubb. Været på Fagernes var ikke det helt store, men hva gjør det det mår man har trivelig selskap !
Hovedutstillingen i år ble dømt av Henrik Søeborg fra Danmark. Han var tydelig opptatt av bevegelser og vi måtte løpe mange runder, og det er bra ! Vi hadde med oss Inca og Bella som begge fikk kjempebra kritikk og CK. Intox i Champion klasse ble 2 beste hanne. Og lille Maybe viste seg veldig bra og ble til slutt BEST IN SHOW VALP for dommer Eivind Mjærum.
Kjempe fornøyde med resultatene på alle våre hunder : )

29. April

Bonnie og Safira ( mor og datter ) stor koser seg på fjellet denne helgen. Litt dansing på verandaen må til : )24. April

Kong vinter har ikke slipt taket helt ennå mange steder i landet vårt ! Her er det Linnea som får drahjelp av Safira til toppen. Så er det bare å ta på slalomskia ... og suse ned fjellsiden : ))


23. April

Nasjonal utstilling på Letohallen, Dal for dommer Per Kristian Andersen.
Med oss hjem hadde vi en NY NORSK CHAMPION : ))22. April

Da er endelig løpetiden kommet : )) Så vi planlegger paring i begynnelsen av Mai 2016


18.April

Denne helgen har jeg og valpekjøper Lise vært i Bergen på Internasjonalt Show. Vi hadde en flott tur med nydelig solskinn over Hardangervidda, og langs vestlandsfjordene. Vi bor virkelig i et vakkert land ! Hjemturen på søndag gikk lett med gode resultater i bagasjen. 


Gledelig var det at vi fikk en NY NORSK CHAMPION


12. April

Valpene vokser og trives. Alle har fått opp øynene, og i dag har de fått smake på mat .. Namm : ))


9. April 

Hei verden : ) Nå åpner vi øynene : ))

30. Mars

2 døgn er straks tilbakelagt, og vårt N kull ligger i valpekassen : ) Effie er ei fantastisk tispe, som føder sine unger med den største ro ! 9 valper så dagens lys på 2.påskedag, alle født på naturlig vis : )  6 tisper og 3 hanner

Nå står noen spennende dager foran oss, og vi håper jo naturen vil spille på lag med oss, slik at alle 9 får lov til å leve opp ! Stolt mamma med alle sine små !!


28. Mars

Veldig hyggelig å få "påske kort" Her er det "Aslan" som stor koser seg på ferie : ))27. Mars

Påsken er straks over ... og vi har hatt rolige dager her hjemme siden Effie er på slutten av drektigheten. Hun er i flott form, stor og rund mage : ) Valpekassen er på plass, så nå er det bare å være tålmodig og vente på de søte små.

Noen av hundene fra kennelen har vært på påskeutstilling på Dal. Olybkas Maybe Magical ble lørdag BIR valp og senere på dagen BIG4
Søndag var det Lise og Emma med Levis og Kacey som trakk det lengste strået, og ble BIR og BIM : ) Stolte av dere : ))
Som ikke det var nok ... Levis ble RBest in Show Junior, samt BIG3 Voksen : )) Whaooo ... Well done !!

Levis tok sitt første cert i en alder av 10 mnd så det blir spennende å se hvordan han fortsetter å utvikle seg !!

Løpetiden til Anki ser ut til å være kraftig forsinket ! Dessverre er det noen ganger slik ! Alle jentene er ferdig i løpetid for denne gangen, så kanskje Anki har tenkt å vente til neste gang ? Ikke godt å si ... Vi får are vente å se hva som skjer ...


14. Mars

I dag fikk vi hilsen fra Buck og dia som bor i England. Våren er kommet der borte, og hagen skal stelles. En Sammis kan brukes til så mangt, og er lykkelig når den får lov til å jobbe. Her er de i gang med å frakte vekk kvist og kvast : )


13. Mars

Svangerskaps kontroll. Effie er i kjempeform og er på dag 45. Stor mage og 8 store patter, gjør at jeg tror det blir et relativt stor kull. Vi tar ingen ultralyd eller Røntgen av våre drektige tisper, da vi ikke vil utsette de små valpene for røntgen stråler. Derfor er det bare å vente i spenning på hvor mange småtroll det er der inne.7. Mars

Denne helgen har vi deltatt på Norsk Polarhundklubbs Samojedsamling. Et flott arrangement som anbefales til alle samojedeiere, nye som gamle !! Det var løp, utstilling og førstehjelps foredrag, og masse hyggelige mennesker.

Lørdagen startet med løp, 1 mil nordis og slede stil. Flere Olybkahunder stilte til start, og det er jo moro ! Ei heller dårlig preparert løype med relativt myk såle, gjorde at tidene ikke blir så gode, men slik er det nå bare på fjellet ! Og når man i tillegg roter seg bort på veien ... så går klokka fort ! Tiltross for det kom alle ekvipasjene seg i mål med stil : ))

1.plass 4 spann slede
Berit med Olybkas Bonnie Blaire, Olybkas Incredible Illusion, Olybkas Intox in Sanna Gourska og Jolly Well Winner de Sanna Gourska

Bent i 2 spann Nordisk med
Olybkas Acrobatic Avatar og French Touch de Sanna Gourska

Knut i snørekjøring med
Olybkas Dana Daisy

Senere på dagen var det utstilling for dommer Eivind Mjærum fra Norge. Mange flotte samojeder var påmeldt, og det er gledelig at rasen vår har variasjon både i størrelse og utseende. Det håper jeg den fortsetter å være inn i fremtiden.
Den beste prestasjonen fra vår kennel var Ch Olybkas Intox in Sanna Gourska . Han ble Beste Hanne med CK, Cert og BIM. Han ble i tillegg 3.beste samojed sammenlagt løp og utstilling : )

Olybkas Acrobatic Avatar ble 4 beste hanne med CK og tilslutt BIM brukshund


6. Mars

Alltid veldig koselig når vi får mail fra våre valpekjøpere ! Olybkas Master Million "Monsen" utvikler seg veldig bra, og jeg er veldig fornøyd med dette kullet så langt !4. Mars

Effie er på dag 36 i drektigheten, og begynner å få en fin liten mage. Hun er i kjempeform : ) Vi gleder oss til å få valper like over påske : )


28. Februar

Hjemme etter lang helg på hytta. Vi hadde hele hundeflokken med oss på fjellet, og nøt noen flotte dager i sol og snø. Balsam for sjelen : ) Fantastisk skiføre på Synnfjell

Øyvind med Intox og Bonnie

Thea med Duran

Bjørm med Winner


27. Februar

Veldig koselig å få hilsen fra O. Easy Ebony "Nala" som koser seg med våren ved kysten. Tusen takk for bildet : )


26. Februar

Til alle dere som venter .... Effie er på 29 dag etter paring, og hun begynner å få en liten kul på magen samt rosa store patter. Så jeg er rimelig sikker på at hun er drektig ! : )) Valpene ventes på slutten av påsken : ))

25. Februar

Koselig hilsen fra O. Important Ivory " Sami " som nyter dagene  på hytta på Beitostølen sammen med sine eiere : ) Tusen takk for bildet : ))24.februar

Nytt bilde av Baijas som er blitt 6 måneder... Tiden flyr !!21. Februar

Løpetiden er startet på Coco ... så da er straks Anki der også tenker jeg : ))

Koselig å få tilbakemeldinger på valper vi har solgt. I dag kom det bilder av O. Mi Miakin som er blitt ei flott lita dame på 6 måneder. Eierne er fornøyde med henne, og det er ingen tvil om at det er trekkvilje i henne : ) Tusen takk for tilbakemelding og bilde : ))

Trivelig er det også at valpekjøperne våre har lyst til å komme på besøk med sine hunder. I dag har Jaro og Lukas vært her for kos og lek : )


20. Februar

Opp grytidlig for å sette nesen mot Bø i Telemark. Årets første Internasjonale utstilling her i Norge for dommer Børge Espeland.
Kennelens beste resultat ble Lise med Levis. Nydelige lille gutten på bare 10 måneder, ble 2 beste hanne med reserve cert !! Knall bra jobbet !! Spent på hva denne gutten kan få til i fremtiden : )


13. Februar

Det er så koselig å få bilder i innboksen og ønske om ei trivelig helg : ) Tusen takk for nydelig bilde av "LEO" som er blitt en flott gutt på 6 mnd.
God helg til alle der ute : ))


11. Februar

Snøen er borte ... igjen er gjørme og skitt ! Ikke noe paradis for polarhund eller 4 beinte ! Da er det godt å ha Dyck vogn som kan bringe oss på tur ... : ) selv om man ikke har hvite pelsdotter .. og må ta frem vaskebøtta innomhus relativt ofte .. !!

Men vi klager ikke ... livet er flott med mange koselige potensielle valpebesøk ! Supert med kritiske valpekjøpere som spør og graver om alt mulig !! : ))4. Februar

I dag har vi vært på valpebesøk hos Mjærumhøgdas Kennel i Hobøl. Der fikk vi kose og studere Atar og Lissi sine 5 flotte valper som ble født 30.12
Et flott kull som vi gleder oss til å følge i årene fremover.
Mer informasjon rundt kullet, ring Eivind Mjærum på telefon 957 820 8529. Januar

Veldig gledelig at alle 3 jentene etter Elan hos kennel Polarjuvelen,  er undersøk med frie hofter !! Tusen takk for at dere har undersøkt hans avkom ! Han hadde vært en stolt pappa ..


28.Januar

I dag har Simba og Effie paret seg på naturlig måte : ) Spiller naturen på lag med oss, vil det komme  valper hos oss i slutten av mars : ))


23.Januar

En kapp tur opp til Letohallen på Nationalt show for dommer Leif Herman Wilberg. Vi hadde med oss Isis og Falco, samt lille Maybe. Isis klarte å kapre siste certet og ble NY NORSK CHAMPION !!

Falco ble 2 beste hanne med reserve cert.


Lille Maybe på 5 måneder er jo bare et lite sjarmtroll !! Hun ble stilt for dommer Andre Brun og ble Bir valp. Senere på dagen var det gruppefinale for dommer Leif Herman Wilberg,  hun ikke som ei lita dronning og ble

BEST IN SHOW3 VALP18. Januar

Til alle dere som venter .... da er Effie i løpetid, og da blir det paring mellom henne og Simba i begynnelsen av februar : )) Spennende : ))


17. Januar

I helgen har Øyvind, Lise og Bent vært på Lillehammer for å delta i løp, "Dørstokkmila" med Atar og Duran. Der var også Devina sammen med Christin.
 Strålende forhold med gode skiløyper og sol, selv om det var kaldt! Kjempe bra innsats av alle 3 hundene og førere!! Likevel må jeg jo få lovt til å bli mektig imponert over Lise. Hun brakk lårbeinet  for 1,5 år siden, og som nå er på full fart i skisporet ! Snakk om damen !!! Vel gjennomført Lise, og gratulere med en vel gjennomført løp på en god tid : ))
Bent og Atar jobbet seg frem til en flott 2. plass : )) Og 3. Plassen gikk til Devina.

Gratulere så masse til dere alle sammen : )13. Januar

I dag har vi vært å øyelyst Effie, Anki og Designer som alle var fri for øyesykdommer. Vi hadde også med oss Winner og han har en øyesykdom som heter  RD geografisk/ små områder ( Retinal Dysplasi ) Dette er en øyesykdom som det ikke er avlsforbud mot, og han kan pares med tispe som er fri for øyesykdommer. Likevel har vi tatt et valg om at Winner ikke skal avles på, da vi i så stor grad det er mulig, ønsker å skape friske hunder inn i fremtiden. 


8. Januar

Ny utstillingsdag i Sverige, og lykken varer skjeden evig. Så det gjelder å nullstille seg : ) Dagens dommer var Carmen Navarro fra Spania. Chief bare tullet i dag, og ville ikke vise seg ... Det var derimot på "do" han ville, ennå han hadde fått mange sjanser til det før vi gikk i ringen... Irriterende, men vi jobber med levende vesener og ikke roboter : ) Frenchy ble i dag også premiert med Excellent.

Kacey var i bedre form i dag, og hun og Emma gjorde en strålende jobb !! De løp seg inn til beste juniortispe med Ck, og er dermed kvalifisert til Crufts 2017 i England.

Siste valpeutstilling for Levi's, som igjen ble Best i Rasen valp. Vi ventet ikke på finalen, men pakket raskt og satte nesa hjemover. Tusen takk for 2 flotte dager : ))

Levis avslutter sin strålende valpetid med en rekke BIR, Gruppe og Best i Show plasseringer !!


7. Januar

Jente tur til My Dog i Gøteborg. Vi tok med oss Frenchy, Chief, Kacey og Levi's og hadde jo selvfølgelig forhåpninger om premier med oss hjem. Torsdag var det dansk dommer , Leif Lehma Jørgensen. Frenchy fikk Ex men ingen ck. Det var jo litt skuffende i og med at han står for det Svenske Championat. Chief ble vist av Lise, og viste seg fra den beste siden, og han løp seg frem til Beste hanne og Best i Rasen med CACIB. Er kjempeglad og fornøyd med resultatet siden Chief herved er INTERNASJONAL CHAMPION ( venter godkjenning FCI ) i en alder av 2,5 år : ))

Kacey var i dag litt "tung i rompa" og hun måtte nøye seg med Excellent.
Lille Levis, som nå er straks stor gutt.. Han og Lise jobbet kjempegodt, og ble Best i Rasen valp. I BIS finalen ble alle valper alle raser puttet sammen... Og jaggu klarte ikke Levis å bli plukket ut i BIS finalen, 6 valper, men ble dessverre ikke plassert ... En stor bragd likevel : ))3. Januar

Olybkas Mistral Moon "Baijas" er kommet hjem til oss igjen. En nydelig liten sjarmør på 4 ,5 mnd, som vi gleder oss til å bli kjent med igjen. Så får tiden vise om han blir i kennelen eller flytter til en fin familie etter hvert : )2. Januar

Vi UUUUUUULER inn i det nye året. Bonnie er startet i løpetid ... og da varer  det ikke lenge før hele jente flokken slår følge !!


1. Januar

Overgangen til det nye året gikk helt smertefritt for alle hundene i vår kennel. Ikke et eneste bjeff eller pesende hunder som var redd for smell og bråk. Kanskje har det noe med at vi bor litt ut i skogen for oss selv ? Og samtidig er hundene vant til smell fordi det ligger en skytebane ikke langt unna oss i luftlinje ? Uansett årsak er det jo deilig med rolige hunder på nyttårsaften : )
Vi vil få lov til å ønske alle valpekjøpere, venner og bekjente

ET RIKTIG GODT NYTTÅR 2016

Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl