Nyheter 2018 > Nyheter 2017

Nyheter 2017

30.Desember

Gutta vokser med rekordfart. Det er mer enn nok melk hos Anki, og hun er superflink mamma som knapt vil forlate gutta for å gå ut å tisse.
De pupper og sover for det meste. De har åpnet øynene og begynt å krype rundt i valpekassen. Vi nyter å sitte å se på dem.


24. Desember

Vi vil ønske alle våre valpekjøpere gamle som nye og de inn i fremtiden en riktig god jul2o. Desember

Mens sola stod opp over horisonten kom 2 store kraftige hanner til verden. Anki er en fabelaktig mor for sine to plugger : )20. November

Da er helgens store utstilling på Lillestrøm over for denne gang. En opplevelse utenom de vanlige, takk og lov for det : ) Men, vi får takke og bukke for all heder og ære som vi ble tildelt : ) Å få med seg hjem en ny tittel er i og for seg en seier nok : ) Fantastiske Spirit på 11 år beveget seg som en ungdom og ble BIR veteran og Norsk Veteran vinner 1713. November

En skikkelig gladmelding ! Olybkas Endless Ecco og matmor har bestått Røde Kors Besøkshunds test : )) Så nå er det nok mange som venter på kos og klapp fra en 4 beint venn ! Gratulere så masse !!


12. November

Hyggelig å kunne meddele at "Levi's" er blitt Champion : ))) Og ikke nok med det ... han ble BIG1 også !! Stor gratulere til Lise og Levi's for godt jobbet : )))11. November

Whaooo ... for en utstillings dag på Letohallen ! Spirit blir BEST IN SHOW VETERAN alle raser Kritikken fra dommeren lyder blant annet 11 år, velbevart og velgående : ))) Gode ord om en aldrende herre mann : ))


30. Oktober

Hd Resultat på Olybkas Never -Ending Nirvana ble HD FRI A/B : )) Tusen takk til hennes eiere for at dere undersøkte henne : )


18. Oktober

I dag kom HD resultatet til Jubii og det ble perfekte hofter A !!! : ))

Olybkas Loyal Lion er Øyelyst Fri for øyesykdommer for 2.gang : )) Jippi : ))

12. Oktober

UUUUUUUL.... løpetiden er her ........ og om naturen spiller på lag planlegger vi å ha en paring i vår kennel i løpet av oktober : ))


9. Oktober

I helgen tok vi med oss hele flokken og dro på hytta. Nydelig høstvær, med klar luft og fine farger i fjellet. Det var deilig å kunne få klarnet tankene etter at Effie forlot oss sist uke. Hun hadde kreft i magen, og det var ingenting annet å gjøre enn å la henne få slippe smerter og plager. Hennes tilstedeværelse i familiens hjerter har satt mange poteavtrykk, og vi vil ta vare på alle de gode minnene.2. Oktober

Olybkas Atlantic Atro, 7 år, er øyelyst for 3. gang med Fri for øyesykdommer


25. September

Olybkas Bonnie Blaire er øyelyst fri for øyesykdommer ! : ) Hun har Cornea dystrofi som betyr fettavleiringer på øyet, og har ikke noe med avl å gjøre.


1. September

Da er sommeren over og høsten er kommet. Mange har sendt oss bilder fra fantastiske turer i fjell og mark. De kan ses få Facebook ( samojed kennel olybka) Tusen takk til alle våre fantastiske valpekjøpere  som tar så godt vare på hundene !6. Juli

Dagene fyker av sted, og sommeren er godt i gang. Det er hyggelig å få sommerhilsen fra våre valpe kjøpere som er aktive i skog og mark sammen med sine hunder. De fleste oppdateringer er via Facebook siden vår "Kennel Olybka Samojed"

Her et bilde av Winner med familie som er på ferie i Trøndelag : )

4 Juli

Deilig med litt alenetid med far. Supert å ha hytte på fjellet som man kan reise til når jentene har løpetid : ) Slik blir det vinn vinn situasjon av : ) Far får koble av fra mor ,.... jentene får alenetid ... og gutta hjemme er rolige : ) Nice : )))) Bare dritt at han glemte kløvsekkene hjemme : ((19. Juni

Sommer hilsen fra "Linnea" som er ei fin snuppe : )18. Juni

I dag har vi samlet våre valpekjøpere til sosial dag på Minnesund. Veldig koselig at det passet for 12 firbeinte med sine eiere. Vi hadde værgudene på vår side, og fikk en trivelig tur i skogen med fellesgrilling før vi gikk hjem igjen. Det virket som om både sammiser og folk trivdes i hverandres selskap: ) Tusen takk til dere alle, og ser frem i mot neste samling : )

Her jobbes det : ))

Felles matbit : )


"Jazz" og matmor benyttet sjansen til en dukkert i det flotte været : )


Minstemann på turen "Frost" på 4 månederVi forsøker å samle våre valpekjøpere ( og gjerne andre sammiser også )til hyggelig tur og treff på Minnesund 17. juni. Håper mange har anledning til å komme : )27. Mai

Gratulere til superflotte "Aslan" som ble Champion i dag : ))
Gratulere Christine for en kjempe jobb : ))
18.Mai

Olybkas Impressiv IQ er øyelyst uten øyesykdommer og I'm a Mishchiefmarker de Sanna Gourska er øyelyst uten øyesykdommer : ))

30. April

I helgen har det vært utstilling og årsmøte i Norsk polarhundklubb på Fagernes. Vi hadde tilmeldt Frenchy og lille Jubii. Begge hentet flotte premier med seg hjem.
Frenchy ble beste hanne og BIM, i en alder av 7 år. Dette er andre utstillingen i klubben dette året som han blir beste hanne. Vi er selvfølgelig veldig stolte over gutten vår.

Lille Jubii som er blitt 7 mnd, og mors sprettloppe, stilte på utstilling for første gang. Må jo si jeg var litt spent på hvordan hun kom til å oppføre seg .. Men, det gikk flott, og hun kapret BEST IN SHOW VALP !!!21.April

O.Oliver Owen "Fenris" begynner å bli en stor gutt : )18. April

Nydelig vårhilsen fra Telemark. Det er så godt å få tilbakemeldinger om at valpene som nettopp er flyttet hjemmefra har det bra.5. April

Valpene er blitt 9 uker og er begynt å flytte hjemmefra. Flokken minker og Inca skj�nner godt at det er reise tid for de små : )


30. Mars

Ny øyelysning på Frenchy og Anki som har friske øyne. Hurra !!


24. Mars

Dagene flyr av sted .... Valpene er straks 8 uker, og utforsker verden omkring seg. I dag har de vært hos veterinæren og fått vaksine og "godkjent stempel i nakken " Alle var friske og raske.

18. Mars

Hjemme etter utstillingshelg i Kristiansand. Coco er på vei opp i pels etter valpene sine for 5 måneder siden. Hun viste seg bra og ble 2. beste tispe med Rcacib.


11. Mars

Det er så moro å få tilbakemeldinger om våre hunder og bilder i inn boxen: ) I dag er det fra nord, der ennå kong vinter har et fast tak.19. Februar

I dag har vi fått smake fast føde, og de spiste med glupende appetitt ! Vi har også funnet frem kameraet : ) Flere bilder finnes under Q Kullet

Valpene er straks 3 uker, og nå åpnes dørene til vårt hjem for valpekjøpere, venner og familie. Det er viktig at valpene lærer å bli tatt på, og får lov til å treffe mennesker, samt blir vant til alle husets lyder. Etter hvert får de også stifte kjennskap med våre 4 beinte i flokken vår.

Fotografering er kjeeeeedelig : )


14. Februar

Alle valpene har åpnet øynene og er begynt å sette beina unner seg


1. Februar

I dag har vårt Q kull kommet til verden. Inca fødte 8 valper, 5 tisper og 3 hanner på naturlig måte. Inca er ei fantastisk mamma som stort sett ligger i valpekassen og ammer sine små . Flere bilder finnes under Q kullet.

Alle valpene er pr tiden reservert
27. Januar

Nye bilder av Olybkas Loyal Lion " Aslan " som er Frenchy og Folies sønn. Tusen hjertelig takk Christine for bildene av gutten !8. Januar

I dag har vi hatt veldig koselig besøk av Flax med familie. Han har vi ikke sett siden han forlot oss, så det var stor stas å få hilse på han : )) Håper det ikke blir så lenge til neste besøk !


6. Januar

Nydelig vinter bilde av Ludvik og matmor5. Januar

Alle Bella X Snow valper er flyttet hjemmefra. Det kommer godt tilbakemeldinger på at valpene har funnet seg godt til rette hos sine nye familier, og det er vi veldig glade for.


Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl