Nyheter 2018

Nyheter 2018Ring Øyvind 905 42 375, eller skriv en mail der du forteller om deg selv og hvorfor du Ønsker hund fra oss  oe-aas3@online.no

Lik oss på Facebook for flere nyheter og bilder


17. Februar

I dag stod vi grytidlig opp for å dra på Nordisk Show i Bø. Der møtte vi Kokos som skulle på sitt første show. Han klarte seg veldig bra, og ble premiert med excellent !

Designer ble 3 beste hanne.

Lillemor Perle stilte for første gang i undhundklassen. Dommeren likte henne veldig godt, og premierte henne med beste tispe av 11 stykker, og hun tok dermed sitt første Nordiske Cert og Cacib !!


Kokos 13 måneder

 

13. Februar

Tiden går så alt for fort !!! Morris og Rocky er allerede blitt 8 uker og tiden hos oss begynner å gå mot slutten.


2.Februar

Gutta Boys liker å være ute for å utforske verden : )28. Januar

"Aslan" jobber for trekkhund prøven : ) Morsomt at han går i sin "fars fotspor "

 

23.Januar

I dag er Inca på dag 30, og mine jordmorhender er sikker på at hun er drektig ! Så da venter vi valper i slutten av februar : ))


22. Januar

I vårt langstrakte land er det vinter og godt skiføre. Vi får nyte det så lenge det varer, for nå er sammisene strålende fornøyde : )


13. Januar

Det er så gledelig at svært mange av våre valpekjøpere er veldig aktive med sine hunder. Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og bilder som vi får både på Facebook, Epost og meldinger. Det er veldig givende for oss å få respons på vårt arbeid.

"TUSSI" som bor langt langt mot nord, der de venter på sola : ))

"LUDVIK" på skitur med matmor : ) Livet er digg : ))


12. Januar

Dagene flyr av sted, og valpene er blitt 3 uker. Store kraftige gutter, som er begynt å spise fast føde... og mat er digg !! De hører når vi kommer, har oppdaget hverandre og utforsker verden omkring seg. Vi nyter dagene sammen med dem : )7. Januar

"STAR" ønskes velkommen i flokken vår


6. Januar

Jippi endelig litt vinter : )4. Januar

I romjulen paret vi vår Inca med Simba. Går naturen sin gang, håper vi på å få nye valper i slutten av februar. Begge hundene er arbeidsomme med kløv og trekk. De er HD frie og med gyldige øyelysnings attester.2. Januar

Ankis valper er 14 dager og er blitt kjempe digre. 2 kraftige gutter som straks er 2 kg ! De bedriver tiden med å spise, sove, spise, sove, litt stabbing i valpekassen og sove igjen !
Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl