Nyheter 2018 > Valper

Valper

Inca og Simba fikk 8 (9 ) hanner og 2 tisper 24.2.18

Alle valpene er pr tiden reservertVi parer etter Norsk Polarhundklubbs regler for avl og oppdrett, samt NKK s regler.
 Her finner du mer info om raseklubben for Samojed og Grønlandshund

Norsk Polarhundklubb

Står ikke et valpekull på listen til klubben, bør du som valpekjøper stille kritiske spørsmål til oppdretteren om hvorfor ikke ?

Olybkas Atlantic Atro "Simba" er en kompakt hanne på 56 cm. Kraftig hode, kropp og beinstamme, svært gode vinkler forran og bak. Hans pels er av god polarhundkvalitet, tett underull og stri overpels. Han har Norsk Polarhundklubbs kløvmerke i Gull, sølv og bronse, samt Distansemerke. "Simba" har dermed bevist at han er en fantastisk "sherpa hund" som bærer tungt og går og går ...
Eksteriørmessig er han blitt bedømt med Certifikat og Excellent som tilsier at han er en svært god representant for rasen, målt opp mot rasestandarden for samojed.
Han er fra vårt første valpekull etter vår Arcana og Thundery Thysonn far til både vår Spirit og bestefar til Frenchy.
Han er stødig i hodet og kommer ikke opp i bråk med andre hanner.


Olybkas Incredible Illusion " Inca " er ei tispe av god størrelse. 54 cm i høyden, med lange flotte bein. Hun er elegant i kroppen, velvinklet foran og bak. Hun har lange jordvinnende bevegelser, slik som en samojed skal ha. Hun er premiert på utstilling med excellent og certifikat, som viser at hun er en svært god representant for rasen. Hun har en flott og god polarhundpels som nesten er ugjennomtrengelig for vann.
 Hun er svært energisk og elsker å jobbe både foran sykkel, slede eller med sekk på ryggen.

"Inca" er mor til vårt Q kull, og sjelden har vi hatt ei bedre føde tispe eller ei med slike fantastiske mors egenskaper. Hun er svært omsorgsfull mor som preger sine valper veldig godt.
Våre valper leveres til ny eier ved 8-9 ukers alder.

 Valpen har behov for å være sammen med mor, for å bli oppdratt av henne så lenge som mulig. Den siste uken er det interessant å observere samspillet mellom tispa og valpene, der hun skiller seg fra dem, og tydelig gir signaler og respons på valpenes lek og biting. 

Her finner du en link til nyttig lesing om det å kjøpe valp


Se på siden planlagte kull, der finner du mer informasjon om neste kull . Er det av interesse for deg ? Ja, så ring oss gjerne for en uforpliktende hundeprat,  T 905 42 375 eller skriv en Email oe-aas3@online.no og fortell om deg selv og din erfaring med hund. Vi vil gjerne vite hvordan din bosituasjon er, jobb, hva kan du tilby en samojed og hvorfor velger du denne rasen ?
Undermeny

Contact Sitemap Home
Kennel Olybka

Site made by Torkel Opsahl